CERTYFIKATY I NAGRODY

Dziedzictwo Kulinarne

Od kwietnia 2016 roku należymy do  międzynarodowej sieci Dziedzictwo Kulinarne, promującej zdrową i lokalną żywność.

Dolina Baryczy Poleca

Nasze produkty zostały również docenione przez Kapitułę Regionalnego Systemu Promocji Dolina Baryczy Poleca, która  promuje wyjątkowe produkty i usługi wysokiej jakości, sprzyjające zrównoważonemu rozwojowi (ekorozwojowi) regionu, w oparciu o tradycję, dziedzictwa kulturowe i kulinarne oraz wartości przyrodniczo-krajobrazowe Doliny Baryczy.

Smaki Dolnego Śląska

Nasze gospodarstwo zostało wyróżnione i od 2017 roku jest na mapie szlaku kulinarnego Smaki Dolnego Śląska. Więcej informacji

KukBuk

W 2017r. otrzymaliśmy złote jajo KUKBUKA za „wybitne umiejętności w kiszeniu ogórków i kapusty przy wykorzystaniu każdego milimetra tych warzyw, za dbałość o porządek rzeczy: sianie, sadzenie, zbieranie i kiszenie – bez chemii, przyspieszaczy fermentacji czy wybielaczy. Tak samo od ponad 50 lat.” Więcej informacji

Wszystkie nasze produkty powstają z polskich składników i są wytworzone w Polsce, w Dolinie Baryczy, z naszych warzyw.

Europa Na Widelcu 2017
Food Show Star Produkt
Tar-Eco 2016
Kulinarne Dziedzictwo 2017