CERTYFIKATY I NAGRODY

Dziedzictwo Kulinarne

Od kwietnia 2016 roku należymy do  międzynarodowej sieci Dziedzictwo Kulinarne, promującej zdrową i lokalną żywność.

Dolina Baryczy Poleca

Nasze produkty zostały również docenione przez Kapitułę Regionalnego Systemu Promocji Dolina Baryczy Poleca, która  promuje wyjątkowe produkty i usługi wysokiej jakości, sprzyjające zrównoważonemu rozwojowi (ekorozwojowi) regionu, w oparciu o tradycję, dziedzictwa kulturowe i kulinarne oraz wartości przyrodniczo-krajobrazowe Doliny Baryczy.

ZDOBYLIŚMY UZNANIE NA PRESTIŻOWYCH TARGACH I KONKURSACH

  • sok z kiszonej kapusty otrzymał podwójny tytuł „Najlepszy Smak Dolnego Śląska” na Festiwalu Europa na Widelcu we Wrocławiu w 2015 r. i w 2017 r.,
  • kiszone ogórki małosolne otrzymały tytuł „Najlepszy Smak Dolnego Śląska” na Festiwalu Europa na Widelcu we Wrocławiu w 2015r.,
  • w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” w 2015 r. sok z kiszonej kapusty zajął pierwsze miejsce,
  • podczas Targów TARECO w 2015r. kiszone buraczki wygrały w konkursie na „Najlepszy Produkt Naturalny”,
  • podczas Targów TARECO w 2016r. kiszona główka kapusty wygrała w konkursie na „Najlepszy Produkt Naturalny”,
  • w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” w 2016 r. kiszona główka kapusty zajęła pierwsze miejsce,
  • podczas Food Show w Katowicach w 2017r. kiszona główka kapusty wygrała w konkursie i zdobyła tytuł Food Show Star „Najlepszy produkt dla sektora HoReCa”,
  • kiszona główka kapusty otrzymała również tytuł „Najlepszy Smak Dolnego Śląska” na Festiwalu Europa na Widelcu we Wrocławiu w 2017 r.
  • kiszona kapusta czerwona zdobyła tytuł Grand Prix w konkursie Toruńskiego Festiwalu Smaków w 2017 r.
  • kiszona kapusta czerwona otrzymała tytuł „Najlepszy Smak Dolnego Śląska” na Festiwalu Europa na Widelcu we Wrocławiu w 2017 r.